Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ar verta investuoti į geriausią rinkoje bevielę žaidimų pelę?

„Logitech“ mums atsiuntė išbandyti „G502 X Plus“ pelę. Tai yra naujausias jų elitinės „G502“ bevielių žaidimo pelyčių serijos produktas. Ar ši pelė iš tikrųjų verta savo pagyrų ir kainos?
 „G502 X Plus“
 „G502 X Plus“ / "Logitech" nuotr.

„G502 X Plus“ pelė yra patobulintas „G502 Lightspeed“ modelis – „X Plus“ yra ne tik lengvesnė, bet jos baterija taip pat galingesnė. „G502 X Plus“ taip pat išsiskiria tuo, kad turi RGB apšvietimo rėžį, kuris driekiasi per pelės išorės viršų.

"Logitech" nuotr./ „G502 X Plus“
"Logitech" nuotr./ „G502 X Plus“

Dizainas

„G502 X Plus“ išmatavimai yra 13.1x4.11x7.9 cm ir ji sveria vos 104 g – tad ji yra šiek tiek platesnė, bet lengvesnė pelė, palyginus su jos praeitu modeliu. Išgaubtas pelės formos dizainas padaro ją patogesne ilgesniam vartojimui. Pačios pelės medžiaga jaučiasi itin patvariai. RGB apšvietimo rėžis pagyvina pelės išvaizdą.

„G502 X Plus“ turi net 11 mygtukų, kuriems galite priskirti atskirą funkciją – ši pelė bus itin efektyvi ne tik žaidimams, bet ir darbui. Tiesa, šios pelės ratelis yra per daug jautrus. Ne sykį teko netyčia „kabinti“ ratelį, kuomet sieki elementariai paspausti kairįjį pelės mygtuką.

"Logitech" nuotr./ „G502 X Plus“
"Logitech" nuotr./ „G502 X Plus“

Vienas geriausių šios bevielės pelės bruožų – jos prailgintas baterijos laikas. „G502 X Plus“ su išjungtu RGB apšvietimu gali veikti iki 130 h. Palyginimui, „G502 Lightspeed“ modelis be RGB apšvietimo veikdavo iki 60 h. Tiesa, su įjungta RGB šviesa, „G502 X Plus“ jums tarnaus iki 37 h.

Ši pelė taip pat pasižymi penkiais skirtingais greičio profiliais, kuriuos galite pasikeisti, spausdami mygtuką esantį žemiau ratelio. Skirtinga švieselė virš ratelio atskleis, kokiu profiliu šiuo metu naudojate pelę. Kaip ir su visais „Logitech“ produktais, galite naudoti jų „G Hub" programinę įrangą, kad galėtumėte pritaikyti pelės funkcijas ir jos 11 skirtingų mygtukų pagal savo poreikius. Galite patys susikurti pelės profilius skirtingiems žaidimams, pakeisti RGB apšvietimą.

Žaidimai

„G502 X Plus“ vienareikšmiškai yra viena geriausių bevielių pelių skirta žaidimams. Dėl patogios formos ją lengva laikyti, net jeigu žaidžiate daugiau nei keletą valandų. Pelė yra itin lengva, tad su ja yra labai patogu greitai manveruoti, o „Hero 25K“ jutiklis puikiai reaguoja į kiekvieną judesį. Didžiulis kiekis papildomų mygtukų sukuria efektyvesnę žaidybinę patirtį, kadangi jums nebereikia kliautis klaviatūra dėl papildomų funkcijų ir taip galite sutaupyti minimalaus, bet šaudyklės žanro žaidimuose ypač svarbaus, laiko.

"Logitech" nuotr./ „G502 X Plus“
"Logitech" nuotr./ „G502 X Plus“

Verdiktas: 9.5/10

Tai yra viena geriausių žaidimams skirtų pelių rinkoje. Patogi forma, patvari medžiaga, ilgai tarnaujanti baterija, išraiškingas dizainas, gausybė papildomų funkcijų ir preciziškas reakcingumas „G502 X Plus“ paverčia elitine preke. Nors kai kuriuos gali atbaidyti šios pelės kaina (beveik 160 eurų), galite būti garantuoti, kad už ją jūs gausite vieną geriausių produktų rinkoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas