Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aurimas „Bymas“ Pipiras pagaliau tapo laisvuoju agentu

Nuo rugpjūčio mėnesio atsarginiu „MOUZ“ komandos žaidėju buvęs Aurimas „Bymas“ Pipiras pagaliau gali pradėti ieškoti naujos komandos. Organizacija skelbia atsisveikinanti su daugiau nei dvejus metus komandoje praleidusiu lietuviu.
Aurimas „Bymas“ Pipiras
Aurimas „Bymas“ Pipiras

Prie „MOUZ“ Aurimas „Bymas“ Pipiras prisijungė dar 2020 metų rugpjūtį, kai jis buvo tik išbandęs aukščiausio lygio sceną kartu su „FaZe Clan“. Po dviejų metų žaidimo po „MOUZ“ vėliava, organizacijoje jam nebeliko vietos, kadangi buvo nuspręsta iš akademijos komandos į pagrindinę perkelti Dorian'ą „⁠xertioN⁠“ Berman'ą.

Lietuvis nuo to laiko organizacijoje buvo pririštas kontrakto, tad negalėjo laisvai ieškoti naujos komandos. Be aukščiausio lygio turnyrų praleidus beveik pusmetį, organizacija skelbia atsisveikinanti su žaidėju ir dėkojanti už atsiminimus ir sėkmę kartu.

Tuo metu pats žaidėjas taip pat padėkojo komandai už viską, ką jie suteikė ir pranešė ieškantis naujos komandos, geriausia, lūkuriuotojo pozicijoje.

Aurimas „Bymas“ Pipiras kartu su „MOUZ“ ekipa 2021 metais laimėjo „Flashpoint 3“ turnyrą ir pateko į „PGL Major Stockholm“, o 2022 metais prieš gyvą auditoriją arenoje žaidė prestižiniame „IEM Cologne“ turnyre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas