Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Baigėsi Topo Centro „Amber Clutch“ lygos grupių etapas

Po dviejų CS:GO kovomis užpildytų savaitgalių paaiškėjo Topo Centro "Amber Clutch" lygos pusfinalių poros. Šios komandos jau šią savaitę kovos dėl vietos finaliniame renginyje, LAN erdvėje.
Esporto lygos finalas
Esporto lygos finalas / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Vadinamoje „mirtininkų“ A grupėje pasirodė „SD Invicta“, „7 Reasons“, „Born in Lithuania“ ir „GNYDA“. „SD Invicta“ jau pirmąją dieną tiesiausiu keliu užsitikrino vietą pusfinaliuose, įveikdami „GNYDA“ ir „Born in Lithuania“ komandas.

Dėl antrosios A grupės pusfinalių vietos kovojo „Born in Lithuania“ ir „7 Reasons“, kurie ką tik įveikė „GNYDA“. Atsakomajame mače „7 Reasons“ atrodė tikrai galingai ir sugebėjo įveikti varžovus 2:0, taip užsitikrinadmi vietą pusfinaliuose.

Grupė A
Grupė A

B grupėje staigmenų tikrai netrūko. Atidaromajame grupės mače „akmuo“ įveikė viena iš lygos favoričių laikytą „EZ4ENCE“. Tuo tarpu „Naikintuvai“ taip pat nustebino savo pirmajame mače įveikdami „FROWN“. Dėl vietos pusfinalyje susitikus komandoms „akmuo“ ir „Naikintuvai“, intrigos netrūko. Artimoje dvikovoje „akmuo“ sugebėjo įveikti varžovus ir tiesiu keliu nukeliavo į lygos pusfinalį.

Lyderiais laikomiems „EZ4ENCE“ dėl pralaimėjimo pirmajame mače reikėjo įveikti likusias dvi grupės komandas „FROWN“ ir „Naikintuvai“. Intriguojančioje dvikovoje po ilgos kovos jie sugebėjo įveikti „FROWN“, o kovoje prieš „Naikintuvus“ jie parodė savo jėgą ir stipriai sutriuškino savo varžovus, taip patekdami į „Amber Clutch“ lygos pusfinalius.

Grupė B
Grupė B

Šie pasirodymai grupėse lėmė, kad pusfinaliuose „7 Reasons“ prieš „akmuo“ ir „SD Invicta“ prieš „EZ4ENCE“.

Atkrintamosios varžybos
Atkrintamosios varžybos

Šių pusfinalių nugalėtojai jau balandžio 21 dieną gyvai „InfoShow LAN Party“ renginyje kovos dėl didžiausios dalies 1500 eurų prizinio fondo ir galimybės vadintis paskutiniais CS:GO žaidimo Lietuvos čempionais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas