Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Buvo parduotas brangiausias „CS:GO“ „skinas“

Daugiau nei pusę šio „skino“ vertės sudaro ant jo užklijuoti lipdukai.
„Stattrack AK-47 Case Hardened“ „skinas“
„Stattrack AK-47 Case Hardened“ „skinas“ / "PC Gamer" nuotr.

Paskelbus „Counter-Strike 2“, „CS:GO“ „skinų“ kainos pradėjo rekordiškai kilti. Apie tai rašėme anksčiau. Šis parduotas „skinas“ yra ne tik brangiausiai parduotas „skinas“ „CS:GO“ žaidime, bet ir visoje kompiuterinių žaidimų istorijoje.

Šis „Stattrack AK-47 Case Hardened“ „skinas“ turi išskirtinį, „blue gem“ (liet. mėlynojo brangakmenio), raštą. Šis 661 raštas yra vienintelis toks, kuriame ginklo viršutinė dalis yra vien mėlynos spalvos. Taip pat ant šio ginklo yra užklijuoti keturi „Katowice 2014 Titan Holo“ lipdukai. Vieno jų vertė – 60 tūkst. USD.

Svarbu pabrėžti ir tai, kad šis ginklas nėra geriausioje susidėvėjimo būklėje – jo kokybė yra „minimal wear“, o geriausia būklė yra „factory new“. Visgi tokio pobūdžio „kalašnikovo“ geriausioje susidėvėjimo būklėje žaidime dar nėra, tačiau kažkas jį teoriškai (nors šansai astronomiškai maži) gali atidaryti iš dėžės.

Įdomu tai, kad šis „kalašnikovas“ nors ir yra brangiausiai parduotas „skinas“ žaidime, visgi jis nėra brangiausiai įvertintas ginklo „skinas“ žaidime. Jį lenkia dar porą konkurentų. Apie tai esame darę video reportažą.

VIDEO: Brangiausi CS:GO Skinai 2023

Taigi, šį „Stattrack AK-47 Case Hardened“ „skiną“ įsigijo žaidėjas, vardu „Luksusbums“ už daugiau nei 400 tūkst. USD. Nors „CS:GO“ „skinų“ rinka yra spekuliacinė, bet tai jau ne pirmas sykis, kada žmonės yra pasiryžę pakloti šimtus tūkstančius dolerius už pikselius kompiuteriniame žaidime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas