Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Buvo parduotas vienas brangiausių „CS:GO“ „skinų“

Per pastarąjį mėnesį padaugėjo itin brangių „CS:GO“ „skinų“ pardavimų.
„M4A4 | Howl“ „skinas“
„M4A4 | Howl“ „skinas“ / "Twitter" nuotr.

Paskelbus „Counter-Strike 2“, „CS:GO“ „skinų“ kainos pradėjo rekordiškai kilti. Apie tai rašėme anksčiau. Dar balandžio mėnesio gale buvo parduotas brangiausias „CS:GO“ „skinas“ už 400 tūkst. USD – „Stattrack AK-47 Case Hardened“ su 4 „Katowice 2014 Titan Holo“ lipdukais.

Šiuo atveju „skino“ vertę taip pat kur kas labiau iškelia ant jo užklijuoti lipdukai. Tik šįsyk tai yra „Katowice 2014 iBUYPOWER Holo“ lipdukai. Viena tokio lipduko vertė siekia 69 tūkst. USD. Nors įprastas (ne „holo“) lipdukas kainuoja vos 3 tūkst. USD. Ant šio „M4A4“ „skino“ galime matyti net 4 „Katowice 2014 iBUYPOWER Holo“ lipdukus.

Pats „M4A4 | Howl“ „skinas“ yra vertas nuo 7.5 iki 10 tūkst. USD. Visgi šis konkretus „skinas“ su 4 „IBP Holo“ lipdukais buvo parduotas už 215 tūkst. USD. Šis „skinas“ buvo parduotas aukcione. Jį surengė danas „zipeL“. Pardavus šį „skiną“ jis teigė, kad tai dar pigi kaina.

VIDEO: Brangiausi CS:GO Skinai 2023

„CS:GO“ populiarumas nesustoja augti – kiekvieną mėnesį šią legendinę šaudyklę žaidžia vis daugiau žmonių. Taip pat šiuo metu vyksta paskutinis „Major“ turnyras „CS:GO“ istorijoje. Jo metu taip pat galima įsigyti komandų ir žaidėjų lipdukų kapsules, kurios ilgainiui turės vis didesnę vertę. Kviečiame stebėti „Paris Major“ kovas lietuviškai Esports Namai Twitch kanale. Transliacijų partneris – Olybet.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas