Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dominavimas tęsiasi: „T1“ triumfavo „LCK“ finale

Šeštadienį vykusio „League of Legends“ Korėjos lygos „LCK“ finale legendinė ir tituluočiausia organizacija „T1“ sugebėjo įveikti „Gen.G“ ir atstovaus savo regioną „MSI“ čempionate.
Komanda "T1"
Komanda "T1" / "INVEN" nuotr.

Finale prireikė keturių žaidimų, kad „T1“ taptų 10 kartų „LCK“ laimėjusia komanda. Naujos sudėties „Gen.G“ su „Chovy“ nesugebėjo parodyti didesnio pasipriešinimo „Faker“ ir komandai bei pralaimėjo rezultatu 3-1. Serijos „MVP“ tapo „jungle“ žaidėjas „Oner“.

Laimėję „LCK“, „T1“ žaidėjai jau taikosi į rimtesnius trofėjus – būtent jie atstovaus Korėją „MSI 2022“ čempionate, kuris vyks būtent Pietų Korėjoje. Jame susitiks vienuolikos regionų pavasario sezono čempionai. Paskutinį kartą ekipa „Mid Season Invitational“ turnyre triumfavo 2016 ir 2017 metais. Jau tada legendinis „Faker“ vedė frančizę į legendines pergales.

„Twitter“ nuotr./„League of Legends“ pasaulio čempionato taurė
„Twitter“ nuotr./„League of Legends“ pasaulio čempionato taurė

Primename, jog „T1“ šį pavasario sezoną tiesiog dominavo „LCK“ – reguliariajame sezone nepralaimėjo nei karto ir į atkrintamąsias varžybas žengė rezultatu 18-0. Reguliaraus sezono „MVP“ tapo „support“ žaidžiantis ir bene geriausias savo rolės žaidėjas „Keria“. Jis kartu su „Gumayusi“ yra vienas stipriausių „bot“ tandemų pasaulyje.

Pusfinalyje „T1“ nesuklupo prieš „Kwangdong Freecs“ ir nušlavė juos rezultatu 3-0. Taigi, tituluočiausia „League of Legends“ ekipa į finalą žengė be pralaimėjimo.

„T1“ ir „Faker“ toliau muša rekordus: daugiausiai laimėtų pasaulio čempionų titulų (4), daugiausiai „LCK“ titulų (10), daugiausiai pergalių reguliariajame sezone (18), daugiausiai „MSI“ titulų (2, kartu su „Royal Never Give Up“). Ir tai dar nepabaiga – šiemet komanda atrodo solidžiai po kelių sezonų nesėkmių, o totalus dominavimas Korėjoje gali tęstis ir tarptautiniuose čempionatuose. Ar padės „T1” namų sienos trečiąkart laimėti „Mid Season Invitational“? Sužinosime netrukus, „MSI 2022“ turnyras prasideda gegužės 10 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai