Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elonas Muskas buvo nušvilptas „Valorant“ pasaulio čempionate

Milijardierius Elonas Muskas buvo nušvilptas, kuomet jis pasirodė „Valorant Champions“ turnyro metu Los Andžele.
Elonas Muskas
Elonas Muskas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Valorant“ pasaulio čempionato finalų varžybų metu, kamera parodė į publikoje sedėjusį Eloną Muską. Jis buvo pasitiktas ne plojimais, o nušvilpimais. Kuomet transliacijoje buvo sugrįžta į žaidimą, Los Andželo publika nesustojo erzinti Musko. Iš arenos publikos staiga pasigirdo skanduotė: „Bring back Twitter! (liet. sugrąžink „Twitter“)“

Muskas pateikė pasiūlymą pirkti „Twitter“ įmonę už 44 milijardus JAV dolerių ir po to jo atsisakė, tačiau buvo priverstas užbaigti sandorį po to, kai patyrė teisinį Delavero teismo spaudimą. Nuo tada milijardierius susilaukė didžiulės kritikos dėka jo prastų sprendimų susijusių su masiniu darbuotojų atleidimu, pajamų gavimo modelio ir platformos moderavimo pakeitimu. Jis taip pat nusprendė pakeisti „Twitter“ pavadinimą į „X“. Gegužės mėn. įmonės vertė krito 67%.

Panašu, kad Muskas turi neigiamą vertinimą ir esporto entuziastų tarpe. „Valorant Champions“ turnyras vyko rugpjūčio 6-26 d. Šiame turnyre dalyvauja 16 stipriausių pasaulio komandų. Tai yra prestižiškiausias metų „Valorant“ esporto turnyras. Jo prizinį fondą siekė 2.25 mln. JAV dolerių.

VIDEO: Interviu su MiniBoo - Ką Reiškia Būti Valorant Pro?

Prestižiniame turnyre dalyvavo ir lietuvis – Žygimantas „Nukkye“ Chmieliauskas. Jo atstovaujama „Giants Gaming“ pasirodymą pasaulio čempionate baigė 9-12 vietose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento