Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Epic“ skirs 40 proc. „Fornite Item Shop“ pelno turinio kūrėjams

„Fortnite“ kasmet generuoja milijardus dolerių iš savo mikrotransakcijų sistemos. Siekdami skatinti žaidimo populiarumą, jo leidėjai nusprendė paskirstyti nemenką dalį šio pelno turinio kūrėjams.
„Fortnite“
„Fortnite“

„State of Unreal“ konferencijos metu, „Epic“ atstovas Saxs Persson paskelbė, kad jie paskirstys 40% viso pelno, surinkto iš „Fornite Item Shop“ ir kitų žaidimo siūlomų mikrotransakcijų sistemų, turinio kūrėjams. Perssono teigimu, dėka turinio kūrėjų jų žaidimas populiarėja ir jie didina žaidimo vertę, tad ši nauja sistema yra būdas jiems už tai atsilyginti.

Į šį pelno paskirstymą bus įtraukti visi „Fornite“ turinio kūrėjai, kurie atitinka tam tikrus reikalavimus. Į šią sistemą gali pretenduoti įmonės bei „salų kūrėjai“, kurie yra vyresni nei 18 m. Vis dėlto „Epic“ planuoja vėliau suteikti galimybę ir jaunesniems kūrėjams būti įtrauktiems į šią sistemą.

Faktinis pelnas, kuris kūrėjams bus paskirstytas kiekvieną mėnesį, skirsis priklausomai nuo kelių veiksnių: 1) Realių pinigų kiekio, išleistų „Fornite“ žaidime 2) „V-Bucks“ pirkimo kiekio 3) „Fornite Crew“ prenumeratorių kiekio.

Šia nauja sistema siekiama palengvinti progą užsidrbti iš paties žaidimo. Norite uždirbti iš „Fortnite“? Dabar jums užteks tik sukurti populiarią salą, kurioje žaistų daug žmonių. Daugiau informacijos rasite paspaudę šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas