Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Gandai: Justinas „jL“ Lekavičius priims „Natus Vincere“ pasiūlymą

Tęsiasi „Counter-Strike“ žaidėjų tarpsezonis, o kartu su juo ir perėjimų turgus, kuris šįkart įtraukė ir didžiausią Lietuvos CS:GO žvaigždę Justiną „jL“ Lekavičių.
Justinas „jL“ Lekavičius
Justinas „jL“ Lekavičius / HLTV nuotrauka

Vadinamas CS:GO „insideris“ „BLIX.GG“ skelbia, jog lietuvis susitarė su viena žymiausių esporto organizacijų pasaulyje „Natus Vincere“ dėl perėjimo į jų „Counter-Strike“ komandą.

Pranešama, jog 23-erių „rifler“ pozicijoje žaidžiantis Justinas yra viena paklausiausių prekių CS:GO scenoje. Žaidėjo vertė iškilo po to, kai jis kartu su savo komanda „Apeks“ neseniai vykusiame Pasaulio CS:GO čempionate „Blast.tv Paris Major“ pateko į pusfinalį.

HLTV.org nuotr./Natus Vincere
HLTV.org nuotr./Natus Vincere

Pasak „BLIX.GG“ atstovo Alejandro „anonimotum“ Gomiso, daug susidomėjimo sulaukęs „jL“ pasirinko „NAVI“, kurioje rungtyniauja šios šaudyklės vienas geriausių pasaulio žaidėjų Oleksandras „s1mple“ Kostylievas.

„Natus Vincere“ gyvuoja nuo 2009 metų ir per savo istoriją „Counter-Strike“ scenoje yra iškovoję ne vieną grandiozinį čempionatą. Didžiausias pasiekimas konkrečiai CS:GO – pasaulio čempionato „PGL Major“ laimėjimas 2021-ais Stokholme, Švedijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas