Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geriausi Baltijoje. Lietuviškoji „SD Invicta“ tapo „Baltic Blastoff“ čempionais

Viena geriausių lietuviškų „Counter-Strike: Global Offensive“ komandų „SD Invicta“ tapo stipriausia Baltijos šalyse. „Baltic Blastoff“ turnyre jie žygiavo be pralaimėjimų ir finale įveikė stipriausią Estijos komandą „sYnck“ rezultatu 2:1 (19:17, 9:16, 16:14).
Albinas „tooizera“ Šeputis
Albinas „tooizera“ Šeputis

„SD Invicta“ prieš prasidedant „Baltic Blastoff“ turnyrui buvo laikoma viena iš lyderių jį laimėti. Visgi turnyre taip pat dalyvavo iki šiol geriausius rezultatus Baltijos šalyse rodanti „sYnck“.

Lietuvių komandai pirmąjame turnyro mače įveikus latvių „Wolsung“, kitame etape jų laukė būtent „sYnck“. Įspūdingai „Vertigo“ žemėlapį sužaidusi „SD Invicta“ sugebėjo perlipti estų barjerą ir įveikė juos rezultatu 2:1.

„Baltic Blastoff“
„Baltic Blastoff“

Visgi turnyrui vykstant dvigubos eliminacijos principu, bet kuri pralaimėjusi komanda turėjo galimybę grįžti ir žaisti finale, o su estų „sYnck“ būtent taip ir įvyko. „sYnck“ eliminavo lietuvius „7 Reasons“, latvius „Wolsung“ ir bendratautiečius „Levadia“, taip pasiekdami finalą, kuriame jų laukė lietuviškoji „SD Invicta“.

Finale pirmuosius du žemėlapius komandos pasidalino po lygiai (abi laimėjo varžovų pasirinktus žemėlapius), tad viskas sprendėsi legendiniame „Inferno“.

Žaidimas buvo labai apylygis ir rezultatui esant 13:14, viskas pasiekė kulminaciją. 3 prieš 3 epizode, komandos draugams suklydus, „SD Invicta“ komandos kapitonas Albinas „tooizera“ Šeputis sukūrė įspūdingą epizodą ir nukovęs visus tris varžovus išplėšė lietuviams esminį raundą. Po to viskas liko tik formalumas ir geresnę ekonominę situaciją turėję lietuviai užbaigė mačą 16:14 ir tapo „Baltic Blastoff“ turnyro čempionais.

VIDEO: Albino „tooizera“ Šepučio epizodas

Laimėję turnyrą, lietuviai užsitikrino teisę žaisti tarptautiniame „RES Western European Masters Spring“ turnyre, kuris taip pat yra atranka į „Blast Showdown“ turnyrą. „RES Western European Masters Spring“ turnyre kartu su lietuviais pasirodys tokios komandos kaip „LDLC“, „Endpoint“, „GamerLegion“ ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito