Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Išeis naujas „League of Legends“ skonio „Coca-Cola“ gėrimas

Gaiviųjų gėrimų konglomeratas „Coca-Cola“ bendradarbiavo su žaidimų kūrėja „Riot Games“, kad sukurtų naują riboto leidimo gėrimo skonį, bendradarbiaudamas su „League of Legends“.
Naujas „Coca-Cola“ gėrimas
Naujas „Coca-Cola“ gėrimas / "Coca-Cola" nuotr.

Šis sandoris yra pirmas kartas, kai gėrimų kompanija sukūrė skonį bendradarbiaudama su žaidimų kompanija. Taip pat pačiame „League of Legends“ žaidime bus galima atrasti naujų jaustukų (angl. emojis), menančių šią partnerystę. „Coca-Cola“ taip pat dalins realius „Nexus“ kristalus visame pasaulyje, įskaitant Los Andželą, Šanchajų ir Meksiką.

Skonis, pavadintas „+XP“, yra naujausias iš jų „kūrinių“ serijos, kurią bendrovė pristatė šiais metais. Konglomeratas jau dirbo su ispanų dainininke ir dainų autore Rosalía, elektroninės muzikos atlikėju Marshmello ir neseniai pristatė „Coca-Cola Starlight“, kuris yra „įkvėptas kosmoso“.

„League of Legends“ „Ultimate“ skonis žada „patirties taškų skonį“ (kad ir ką tai bereikštų), o aukso spalvos plastikinėje etiketėje yra „Coca-Cola“ logotipas, apvyniotas aplink tradicinį plastikinį gėrimo buteliuką. Tiesa, šis gėrimas bus prieinamas tik JAV arba Kanadoje.

Valdo Kopūsto / 15min nuotr./„Coca-Cola HBC Lietuva“ naujas biuras verslo centre „Duetto“
Valdo Kopūsto / 15min nuotr./„Coca-Cola HBC Lietuva“ naujas biuras verslo centre „Duetto“

Šis bendradarbiavimas yra antras kartas, kai „Coca-Cola“ bendradarbiauja su „Riot“. Anksčiau jie tapo „League of Legends: Wild Rift“ esporto scenos partneriais, sukūrę „unikalią gerbėjų patirtį“ mobiliojo žaidimo esporto sričiai. Ji taip pat rėmė „The Esports Awards“ apdovanojimus ir sujungė jėgas su britų esporto organizacija „Guild Esports“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius