Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keičiasi League of Legends „MSI“ bei „Worlds“ turnyrų formatas

„Riot Games“ paskelbė didelius pokyčius vieniems iš populiariausių esporto turnyrų pasaulyje – „Mid-Season Invitational“ (MSI) bei „World Championship“.
League of Legends World Championship 2022
League of Legends World Championship 2022 / "Riot Games" nuotr.

Pagrindiniai pokyčiai yra tie, kad „MSI“ turnyras nuo šiol vyks dvigubos eliminacijos (angl. double-elimination) formatu, o 2023 m. „Worlds“ turnyras vyks „Swiss Stage“ formatu.

Šių metų „MSI“ turnyras vyks Londone. Jame dalyvaus nebe 11, o 13 komandų. Įkrintamųjų (angl. Play-In) ir „Bracket“ etapas vyks dvigubos eliminacijos formatu. Įkrintamųjų etape žais 8 komandos, padalintos į dvi grupes. Grupės nugalėtojai „Bracket“ etape varžysis su „paskutinio šanso“ kvalifikacijos laimėtojais. Trys komandos iš įkrintamųjų pateks į „Bracket“ etapą ir ten susigrums su geriausiomis „LEC“, „LCS“, „LPL“ ir „LCK“ komandomis.

MSI 2022
MSI 2022

Tuo tarpu šių metų „Worlds“ vyks Pietų Korėjoje. 22 komandos gaus pakvietimą į šį renginį, kuris nuo šiol turės naują etapą, pavadintą „World Qualifying Series“ (WQS). WQS etape susigrums ketvirtos vietos nugalėtojai iš „LEC“ ir „LCS“, kurie varžybose iki 3 pergalių (BO5) kausis dėl kelialapio į „Worlds“ Pats pasaulio čempionatas vyks „Swiss“ formatu, kuriame komandos turės surinkti 3 pergales, norint keliauti toliau.

Nors daugelis gerbėjų norėjo, kad atkrintamųjų etapas vyktų dvigubos eliminacijos formatu, „Worlds 2023“ turnyre ir toliau bus žaidžiama vienos eliminacijos formatu su varžybomis iki 3 žaidimų (BO5) pergalių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?