Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ketinama išleisti keletą naujų „Žiedų valdovo“ filmų

Tuo pat metu, kai „Warner Bros“ patvirtino, kad kuria „Mortal Kombat 12“, jie taip pat prasitarė apie ambicingą projektą, susijusį su „Žiedų valdovu“.
Filmas „Žiedų valdovas: dvi tvirtovės“
Filmas „Žiedų valdovas: dvi tvirtovės“ / Vida Press nuotr.

„Warners Bros. Pictures Group“ vadovai Michael de Luca ir Pam Ambdy pasiekė susitarimą su „Embrace Group“, kuriame numatyta išleisti keletą naujų „Žiedų valdovo“ filmų. „Embrace Group“ dar 2022 m. rugpjūtį įsigijo teises adaptuoti J. R. R. Tolkieno kūrybą savo reikmėms.

Pranešime spaudai „Embracer Group“ per daug detalių apie naują projektą neišdavė. Visgi jie patvirtino, kad pasiekė ilgametę bendradarbiavimo sutartį, pagal kurią numatyta sukurti naujus filmus, remiantis „Žiedų valdovu“ ir „Hobitu“.

M. de Luca ir P. Ambdy, komentuodami šį naują sandorį teigė: „Prieš dvidešimt metų New Line sugebėjo nepriekaištingai atskleisti Žiedų valdovo istoriją didžiajame ekrane. Šie filmai sukaustė gausybės gerbėjų dėmesį. Tačiau nepaisant visų istorijos detalių, su meile sutalpintų dviejose trilogijose, didžiulė, sudėtinga ir akinanti visata, apie kurią svajojo J.R.R. Tolkienas iš esmės liko neištirta filme.“

Šis sandoris nesusijęs su „Žiedų valdovu: Rohirų karu“ – anime, kuri buvo paskelbta prieš pat „Embracer“ įsigijus filmo teises. Ji vis dar turėtų pasirodyti 2024 m. balandžio mėnesį. Ši anime bus to paties kanono dalis kaip ir kiti Peter Jacksono filmai. Ji papasakos istoriją, kuri vyksta beveik 200 metų prieš „Žiedų valdovą“. „Embracer“ patvirtino, kad atsižvelgs į Philippa Boyens, Peter Jackson ir Fran Walsh nuomonę, kurdami naujuosius „Žiedų valdovo“ filmus.

Vida Press nuotr./Kadras iš filmo „Žiedų valdovas: dvi tvirtovės“
Vida Press nuotr./Kadras iš filmo „Žiedų valdovas: dvi tvirtovės“

Nors praėjo jau du dešimtmečiai po to, kai „Žiedų valdovas: Karaliaus sugrįžimas“ susižėrė 11 oskarų, nesustojama kurti naują turinį, susijusį su šia franšize. Visai neseniai „Amazon“ išleido „Rings of Power“ (liet. Galios Žiedų) serialą. „Amazon“ taip pat planavo išleisti ir kompiuterinį MMO žanro „Žiedų valdovo“ žaidimą. Deja, šį planą jiems teko atšaukti. Nepaisant to, per ateinančius dvejus metus turėtų pasirodyti penki nauji „Žiedų valdovo“ kompiuteriniai žaidimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas