Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Manchester City“ klubo žvaigždė prisijungė prie į esportą investuojančių atletų būrelio

Pastaraisiais metais vis daugiau tradicinio sporto žvaigždžių nusprendžia investuoti į esportą. Naujuoju tokiu atletu tapo Argentinos futbolininkas iš „Manchester City“ klubo Sergio Aguero.
Sergio Aguero
Sergio Aguero / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nors kelis mėnesius S.Aguero gydėsi traumą ir negalėjo padėti savo komandai skinti pergales, puolėjas nuo futbolo visiškai neatsiribojo – „Twitch“ platformoje jį galima sutikti dažnai žaidžiantį FIFA ar kitus populiarius kompiuterinius žaidimus, pavyzdžiui, „Among Us“.

Tačiau dabar S.Aguero savo aistrą perkėlė į profesinį lygį. Prieš kelias dienas asmeninėje „Twitter“ paskyroje jis paskelbė įkūręs savo esporto organizaciją „Kru Esports“.

Pasak „Esports Talk“ laidos vedėjo Jake’o, kol kas „Kru“ turės tik FIFA komandą, tačiau ateityje planuojama žengti ir į „League of Legends“, CS:GO, „Valorant“ ir kt. žaidimus.

Vos pranešus šią naujieną, „Twitch“ argentiniečiui pasiūlė ir daugiamilijoninį kontraktą. Nors jo detalės laikomos paslaptyje, S.Aguero kanalas platformoje tapo greičiausiai augančiu ir aplenkė net tokius žymius transliuotojus kaip „Tfue“.

VIDEO: Sergio Aguero called Leo Messi on Twitch live stream

S.Aguero aktyviai bendrauja ir su „Twitch“ žiūrovais. Pavyzdžiui, visai neseniai vieno žiūrovų paprašytas puolėjas sutiko paskambinti garsiajam tautiečiui ir geriausiu pasaulio futbolininku tituluojamam Lioneliui Messi.

S.Aguero atstovaujamas „Manchester City“ bendradarbiauja su „FaZe Clan“ organizacija, kuri argentiniečiui gali padėti dar geriau suprasti esporto pasaulio peripetijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas