Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Natus Vincere“ nusprendė parduoti savo jaunąjį talentą

Viena žymiausių Europos esporto organizacijų „Natus Vincere“ priėmė sprendimą atsisveikinti su savo CS:GO jaunimo akademijos žvaigžde Daniilu „headtr1ck“ Valitovu.
Daniilas „headtr1ck“ Valitovas
Daniilas „headtr1ck“ Valitovas / "HLTV" nuotr.

Ukrainietis „Navi“ atstovavo nuo 2020-ųjų metų, kuomet prisijungė prie trečios pagal pajėgumą frančizės „Navi Youth“ ekipos. Šiuo metu organizacija paskelbusi, jog „headtr1ck“ pribrendo prie „tier-1“ lygio, bei laukia visų pasiūlymų dėl 18-ečio šaulio, kurį jie galėtų išnuomoti arba parduoti.

Pastaruoju metu „Navi Junior“ žaidęs Daniilas buvo savo komandos lyderis. Sužaidęs 74 žemėlapius už šį kolektyvą ukrainietis demonstravo aukščiausią reitingą ekipoje – 1.16. Žaidėjas taip pat įgavo patirties ir aukščiausiame lygyje, mat į savo gretas jį dukart buvo pasikvietusi pagrindinė „Natus Vincere“ ekipa, šiuo metu užimanti pirmąją vietą pasauliniame CS:GO reitinge. „Headtr1ck“ gynė „Navi“ spalvas „ESL Pro League“ 15-ajame sezone bei „BLAST Premier Fall“ grupių etape.

„Natus Vincere“ jau ne pirmą kartą uždirba parduodami savo užaugintus CS:GO talentus. Bene skambiausias perėjimas įvyko šių metų pradžioje, kuomet „G2 esports“ perpirko iš Ukrainos organizacijos Ilya „m0nesy“ Osipovą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas