Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„NAVI“ surengs paramos Ukrainai CS:GO turnyrą su didžiausiomis žaidimo žvaigždėmis

Viena didžiausių pasaulio esporto organizacijų „Natus Vincere“ skelbia, jog savo 13-ojo gimtadienio proga surengs labdaros-paramos CS:GO turnyrą, kuriame dalyvaus didžiausios pasaulio šios šaudyklės žvaigždės.
Turnyro plakatas
Turnyro plakatas / NAVI nuotr.

Jau dabar yra aišku, jog turnyre dalyvaus tokie žaidėjai kaip Oleksandras „S1mple“ Kostylievas ir Mathieu „ZyWoO“ Herbautas – pastaraisiais metais rinkti geriausiais pasaulio žaidėjais.

Žaidėjai iš „NAVI“, „FaZe“, „Astralis“, „Liquid“, „fnatic“, „ENCE“, „BIG“ bei „MOUZ“ gruodžio 22 dieną bus suskirstyti į keturias komandas ir tarpusavyje varžysis. Tuo pat metu žiūrovai galės aukoti pinigus, už kuriuos bus nupirkti medicinos reikmenys Ukrainos ligoninėms. Taip pat fanai turės ir daugiau pasirinkimų, kaip kad nusipirkti „S1mple“ MVP medalį, esportininkams skirtą žaidimų kėdę ar Ukrainos vėliavą su šalies prezidento Volodymyro Zelenskio parašu ir pan.

Turnyras vadinsis „BORN TO BE BRAVE“ ir čia žaidėjai bus paskirstyti gan neįprastai. Vienoje komandoje žais vien AWP snaiperio ginklo meistrai, antroje – ekipų kapitonai, trečiame bei ketvirtame penketuke „support“ ir „rifler“ rolių žaidėjai. Apie visus dalyvius organizatoriai paskelbs gruodžio 17 dieną.

„Natus Vincere“ sukanka 13 metų, tačiau šiemet, dėl Rusijos sukelto karo prieš Ukrainą, mes nešvęsime. Vietoje to surengsime labdaros CS:GO turnyrą „BORN TO BE BRAVE“, tam, kad padėti Ukrainai. – sakė „NAVI“ vadovas Yevhenas Zolotarovas. – visos surinktos lėšos bus išleistos medicinos reikmėms. Šis renginys yra globojamas „UNITED24“, kurios steigėjas yra Ukrainos prezidentas V. Zelenskis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas