Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Nutekėjo potenciali „Counter-Strike 2“ išleidimo data

Legendinės šaudyklės „Counter-Strike“ tęsinys buvo planuojamas išleisti šią vasarą. Nors jau yra rugpjūčio mėnuo, dar tik vos keletas išrinktųjų turi prieigą prie „Beta“ žaidimo versijos. Vis dėlto patikimas žaidimo ekspertas „ThourCS“ nutekino duomenis, kuriuose rodoma ne tik „CS2“ išleidimo data, bet ir naujos žaidimo funkcijos.
Counter-Strike 2
Counter-Strike 2 / Valve nuotr.

Nemaža dalis „Counter-Strike“ bendruomenės narių liko nepatenkinti lėtu žaidimo išleidimu. Staigaus žaidimo nepasirodymo priežastis yra pakankamai aiški – „CS2“ kūrėjai „Valve“ nori įsitikinti, kad išleis pačią geriausią ir sklandžiausią pirminę žaidimo versiją. Visgi šiandien „ThourCS“ savo „Twitter“ paskyroje pasidalino itin svarbia informacija, kurioje sužinojome ne tik potencialią „CS2“ išleidimo datą, bet ir inovacines, žaidimo struktūrą keičiančias funkcijas.

VIDEO: Viskas Ką Jums Reikia Žinoti Apie Counter-Strike 2

„Counter-Strike 2“ turės naują konkurencingą sistemą – esamas „Premier“ režimas sulauks milžiniškų pokyčių. „CS2“ pristatys naują rangų sistemą ir skirtingų regionų lyderių lenteles. „Premier“ režimo lyderių lentelės bus suskirstytos į keturias skiltis: Globalaus, Regiono (t.y. Europos, Šiaurės Amerikos, t.t.), Šalies ir Draugų.

„CS2“ turės sezonais pagrįstą rangų ir lyderių lentelės sistemą – panašiai kaip ir kitose šaudyklėse kaip „VALORANT“, „Apex Legends“ ar „Call of Duty“. Tai reiškia, kad kiekvieną sezoną bus atnaujinti žaidėjų rangai ir atnaujinta lyderių lentelė. Šie pokyčiai ne tik pagyvins rangų sistemą ir skatins žaidėjus nuolatos siekti aukščiausio lygio, bet ir suteiks galimybę esporto komandoms lengviau atrasti naujus talentus.

"Twitter" nuotr./Counter-Strike 2 nutekintas kodas
"Twitter" nuotr./Counter-Strike 2 nutekintas kodas

Šiuo metu į lyderių lentelės meniu kodą yra pridėti keturi sezonai. Iš kodo galima suprasti, kad prieigą prie „Beta“ žaidimo versijos visi žmonės turėtų įgyti rugpjūčio mėnesį. Pirmasis rudens sezonas vyks nuo rugsėjo 23 d. iki gruodžio 22 d. Pavasario sezonas tęsis nuo 2024 m. kovo 20 d. iki birželio 21 d. Antrasis rudens sezonas vyks 2024 m. rugsėjo 22 d. iki gruodžio 21 d.

Iš šios informacijos galima spekuliuoti, kad „Counter-Strike 2“ pilna žaidimo versija oficialiai pasirodys rugsėjo 23 d. (arba prieš ją).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius