Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„OMEN Mindframe“ – kokybiškos ir patikimos ausinės žaidėjams

Jei kalbėsime tiesiai šviesiai, tai „OMEN Mindframe“ yra praktiškai jokiomis smulkmenomis neužkliūnančios ausinės, kurios tobulai tinka ne tik žaisti ir komunikuoti su kitais žaidėjais, bet ir klausytis muzikos ar tiesiog pasinerti į kompiuterinio žaidimo atmosferą.
OMEN Mindframe
OMEN Mindframe

Šį kartą kalbėsiu apie dar vieną „OMEN“ produktą. Kadangi šis gamintojas yra „Amber Clutch By OMEN Topo centras“ „Counter Strike lygos“ rėmėjas, mes turėjome galimybę išbandyti ir ausines („headset“) „OMEN Mindframe“.

Pradėsiu nuo išvaizdos. Visos ausinės yra juodos (nors galima rasti ir atnaujintą, kiek brangesnę baltą versiją). Ausinių pagrindinis „griautis“ pagamintas iš tvirto plastiko ir per patį viršų eina gerai pastebimas raudonas laidas, jungiatis abejas ant ausų dedamas dalis. Labai svarbi ir gerai pastebima dalis – ausinių gilumo lygį ant jūsų galvos reguliuojanti dirželis taip par yra juodas, minkštas ir dengtas oda. Detalės, juosiančios ausines, yra pagamintos iš juodo metalo. Pačias ausines puošia „OMEN“ logotipas, kuris apvestas šviečiančia juosta, o spalvas galima reguliuoti. Laidas, einantis iš ausinių yra tvirtas, o kalbėjimo mikrofonas – iš juodos plastmasės. Jei nekalbate ir mikrofoną užlenkiate į viršų, jo galiukas taip pat šviečia jūsų nustatyta spalva.

Kai kalba eina apie ausines, man pats svarbiausias dalykas yra patogumas. Daug pigesnių ausinių spaudžia ausis ir galvą, o jas nusiėmus vis dar lieka toks jausmas, lyg jos vis dar ant galvos. Su „OMEN Mindframe“ tokių bėdų nėra. Ausis audeklas su paminkštinimu apgobia kaip tik taip, kaip norisi, o viršugalvį dengianti dalis visai netrukdo. O čia dar ir didžiausias ši "headset'o" privalumas - "Frostcap Technology", kas iš esmės reiškia, kad ausinių viduje yra šaldančios ir ausis vėdinančios plokštelės. Jų dėka, nesvarbu kaip įtemptai žaistumėte - neprakaituosite. Ir patikėkite, ši sistema veikia be priekaištų. Vėsinimo lygį taip pat galite pasididinti ar pasimažinti pagal savo poreikius.

Na, o dabar - apie garso kokybę. „OMEN Mindframe“ naudoja 7.1 garso atkūrimo technologiją ir tai reiškia, kad erdviniai garsai atkuriami labai tiksliai, kas labai svarbu žaidžiant tiek "FPS", tiek atmosferinius žaidimus. Garso kokybė, perduodama per mikrofoną taip pat yra bepriekaištų. Aš pats su šiomis ausinėmis klausausi daug muzikos ir galiu tik pagirti, kokia pukia kokybe atkuriami garsai.

Mano reziume - „OMEN Mindframe“ yra puikus žaidimams skirtas "headset'as". Žinoma, jo kaina nėra maža (nuo 150 eurų), tačiau produktas vertas kiekvieno euro.

Šį ir kitus "OMEN" produktus galite rasti mūsų partnerio "Topo centras" tinklalapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas