Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Paaiškėjo visos Topo Centro „Amber Clutch“ lygos komandos

Po trijų atrankinių varžybų pagaliau paaiškėjo visos didžiausioje lietuviškoje lygoje žaisiančios komandos. Prie pakviestų „SD Invicta“ ir „7 Reasons“ prisijungia šešios ekipos, geriausiai pasirodžiusios atrankose.
Esporto lygos finalas
Esporto lygos finalas / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Pirmojoje atrankoje abi kovos dėl vietos lygoje buvo ganėtinai artimos. Antrojo sezono čempionai „EZ4ENCE“ įveikė komandą „GNYDA“ ir grįš į lygą penktajam sezonui. Tuo metu naujai sudarytas „mix“ pavadinimu „akmuo“ įveikė lygoje anksčiau pasirodžiusius „FreshBlood“ ir užsitvirtino vietą „Amber Clutch“ lygoje.

Antroji atranka taip pat sutraukė aukšto lygio žaidėjų susidomėjimą. Ten geriausiai pasirodė iš jaunų žaidėjų sudarytos „FROWN“ ir „Born in Lithuania“ komandos. „FROWN“ pavadinimas lygos stebėtojams jau girdėtas, o „Born in Lithuania“ lygoje pasirodys pirmą kartą.

Trečiojoje atrankoje vėl savo jėgas išbandę „FreshBlood“ nusileido naujai surinktai komandai „Naikintuvai“, kurie užėmė vietą lygoje. Pirmoje atrankoje per žingsnį buvę „GNYDA“ peržengė komandos „AVANTIURA“ barjerą ir užemė paskutinę vietą lygos penktajame sezone.

Galutinis komandų sąrašas:

Šios komandos jau artimiausiu metu bus suskirstytos į dvi grupes, kuriose nuo balandžio 1 dienos pradės kovoti dėl vietos atkrintamosiose. Turnyro geriausios komandos pasidalins net 1500 eurų prizinį fondą, o dvi geriausios komandos turės galimybę santykius išsiaiškinti gyvai vyksiančiame finale. Laukia dar vienas neeilinis sezonas!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas