Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pikselių kaina: „CS:GO“ „skinas“ buvo parduotas už 160 tūkst. dolerių

Tiems, kurie nėra susipažinę su pačiu žaidimu, būtina pabrėžti, kad „CS:GO“ „skinai“ tėra kosmetiniai papildiniai ir niekuo nepagerina įgūdžių žaidime.
„AK-47 Wild Lotus“
„AK-47 Wild Lotus“ / "PC Gamer" nuotr.

Gražūs daiktai dažniausiai daug kainuoja – nesvarbu, ar jie realūs, ar virtualūs. Kinijos „skinų“ parduotuvės platformoje „Buff“ žmogus įsigijo „AK-47 Wild Lotus“ („Factory New“) „skiną“ su 4 retais lipdukais už ¥1,095,000 arba $160,000.

„Wild Lotus“ „skinas“ yra retas žaidime – yra mažiau nei 3000 jo kopijų. „CS:GO“ „skinai“ yra graduojami pagal savo kokybę: „Battle-scarred“, „Well-Worn“, „Field-Tested“, „Minimal Wear“ bei „Factory New“. Žinoma, kokybiškiausios „Factory New“ versijos „skinai“ yra patys rečiausi. Svarbu pabrėžti, kad „skinų“ kokybė nesikeičia – t.y. jeigu turite „Factory New“ skiną, jis visuomet ir išliks tokios kokybės.

Įprastai „Wild Lotus“ („Factory New“) „skinai“ yra parduodami už 10 tūkst. USD. Vis dėlto šio „skino“ vertę pakėlė itin reti lipdukai. Ant šio „skino“ galime matyti 4 „Reason“ „Holo“ lipdukus iš 2014 m. Katovicų „Major“ turnyro. Vos vieno tokio lipduko vertė yra 40 tūkst. USD.

M4A1-S Hyper Beast
M4A1-S Hyper Beast

Nors šis pardavimas patenka į brangiausių nusipirktų „skinų“ dešimtuką, išleisti tūkstančius dolerius šioms virtualioms gėrybėms yra įprasta kasdienė praktika „CS:GO“ žaidėjų bendruomenei. Daugelis jos narių teigtų, kad tokia suma už šį virtualų „kalašnikovą“ yra visiškai pagrįsta, atsižvelgiant į rinkos kainas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas