Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Playtime 2024“ – kompiuteriniai žaidimai ir turnyrai, virtualios pramogos ir „OG Version“ koncertas

Kompiuterinių žaidimų mėgėjams šis ruduo Kaune – stebins ypatinga naujiena. Rugsėjo 7-8 dienomis, „Žalgirio“ arenoje duris atvers pirmasis kompiuterinių žaidimų festivalis Kaune – „Playtime 2024“. Dviejų dienų festivalis ne tik kvies mokslo metus pasitikti žaismingai, bet ir stebins renginiais, kompiuterinių žaidimų turnyrais ir dovanomis. Festivalį vainikuos – įspūdingas „OG Version“ koncertas.
„Playtime 2024“ – kompiuteriniai žaidimai ir turnyrai, virtualios pramogos ir „OG Version“ koncertas
„Playtime 2024“ – kompiuteriniai žaidimai ir turnyrai, virtualios pramogos ir „OG Version“ koncertas / „Ekspozicijų centras“ nuotr.

Dešimtys veiklų ir pramogų – nuo profesionalių turnyrų iki įspūdingo dydžio virtualios realybės arenos

Kompiuterinių žaidimų ir kitų virtualių pramogų mėgėjams – verta suklusti. Visą festivalio savaitgalį „Playtime 2024“ jų lauks daugiau nei trys dešimtys pramogų ir veiklų – kurias bus galima ne tik stebėti, bet ir išmėginti patiems.

Lankytojų lauks kompiuterinių žaidimų profesionalų „CS2“ varžybos, kuriose susirungs Lietuvos žvaigždžių komanda „Lithuanian All-Stars“ prieš suomių komandą „ENCE Academy“. Žaidimų kultūros mylėtojų lauks ir kitas, unikalus renginys – virtualioje žaidimų aikštelėje susirungs dešimtis tūkstančių sekėjų auditoriją turintys Lietuvos socialinių tinklų influenceriai – Devidas ir Nedas iš „Nešvankiai“, Sasha the Jeweller, Emilis Jokūbas, Rimkenzo. Apie kitą influencerių populiarumo pusę ir tai, kas lieka už kadro, bus galima išgirsti tiesiai iš paties Rajono Kunigo lūpų, o jį kalbins – stand-up komikas Nedas Zimantas.

Pramogų, kurias bus galima išmėginti patiems – irgi netrūks. Viena jų – „VR arena“ įrengta net 210 kv. m. ploto virtuali šaudyklės zona. Visą savaitgalį festivalio dalyviai „Casta Cyberclub“ organizuos „NBA“, „FIFA“, „CS2“ turnyrus, kuriuose – ne tik galėsite pasimėgauti patirtimi išmėginant modernius ir galingus kompiuterius bei konsoles, bet ir – laimėti prizus. Jėgas išmėginti bus galima ir „Redfox Cloud“ organizuojamuose „Minecraft Parkour“ turnyruose, čia – irgi lauks prizai ir staigmenos.

Išskirtinių patirčių medžiotojus pasitiks „FC Technologies“ skrydžio jausmą padėsiantys pajausti virtualūs sprendimai, o „RPG House“ lankytojus kvies išmėginti net keturias įtraukiančias žaidimų saleles. Labiausiai patikusius žaidimus bus galima įsigyti vietoje.

Lankytojų lauks „Baltic Karting Academy“ edukacinis projektas, „Robo arena“ ir jų organizuojamos robotų kovos, „Monster bus“ su lenktynių simuliatoriumi, revoliucinis keturkojis robotas bei dešimtys kitų virtualių ar kompiuterinių pramogų, įtraukiančių veiklų, konkursų ir staigmenų ir dovanų.

Išskirtinė patirtis – VIP bilietai ir N-18 zona

Festivalis „Playtime 2024“ – šiais metais išties nusiteikęs lankytojus stebinti ir dovanoti jiems išskirtines patirtis. Didžiausieji žaidimų kultūros ir pramogų mylėtojai, įsigiję VIP bilietą, galės džiaugtis partnerių dovanomis, naudotis specialiomis – greitesnėmis eilėmis – prie norimų išmėginti pramogų bei leisti laiką specialioje, tik jiems įrengtoje VIP poilsio erdvėje.

„Playtime 2024“ metu, pirmajame Kauno „Žalgirio“ arenos aukšte, bus galima rasti ir suaugusiems skirtą zoną „N-18“. Tai – dar viena staigmena festivalio lankytojams; čia jų lauks atskiras baras, tatuiruočių studija, „Fantazijos.lt“ šou ir kitos pramogos. Apsilankyti ir išmėginti zonoje siūlomas paslaugas ar įsigyti prekes galės tik asmenys, vyresni nei 18 metų, jų bus prašoma pateikti amžių patvirtinantį asmens dokumentą.

Renginiai – nuo profesionalų turnyrų iki e-sportininko karjeros

Festivalis „Playtime 2024“ – tai ne tik kompiuteriniai žaidimai, virtualios pramogos, turnyrai, dovanos ir staigmenos, bet ir – įtraukiantys renginiai ir seminarai žaidimų kultūros mėgėjams aktualiomis temomis.

Festivalio metu lankytojų lauks seminaras apie žaidimų kūrimą – esminius principus, technologinius sprendimus ir istoriją. Renginio metu bus galima nemokamai apsilankyti ir kiekvienam kompiuterio naudotojui aktualiame, socialinių tinklų influencerio Žentelio seminare – apie kompiuterį, jo komponentus ir kaip išsirinkti tinkamiausią kompiuterį būtent sau. Lankytojų lauks ir daugiau renginių – seminarų serija apie virtualią realybę ir daugelis kitų. Festivalio metu, socialinių tinklų žvaigždė „Whitebalaklava“ organizuojamuose konkursuose lankytojai galės laimėti puikių prizų.

Renginio dieną bilietai brangs, todėl visus neabejingus kompiuterinių žaidimų kultūrai ir nenorinčius praleisti pirmojo festivalio „Playtime 2024“ Kaune, kviečiame bilietus įsigyti iš anksto.

Bilietus platina renginio partneris „Bilietai.lt“, o įsigyti juos galite ČIA.

Pradėkite mokslo metus žaismingai kartu su „Playtime 2024“ – jau rugsėjo 7-8, Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Daugiau apie renginį bei laukiančią programą, rasite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai