Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeimos jėga: du broliai lietuviai žais vienoje esporto komandoje

Krepšinyje turime brolius Lavrinovičius, o esporte – brolius Lukaševičius. „Valorant“ esporto disciplinoje vienoje komandoje žaidžiančius išvysime du brolius – Ričardą „Boo“ Lukaševičių ir Dominyką „MiniBoo“ Lukaševičių.
Ričardą „Boo“ ir Dominykas „MiniBoo“ Lukaševičiai
Ričardą „Boo“ ir Dominykas „MiniBoo“ Lukaševičiai

Šiuo metu „Valorant“ esporto scenoje vyksta tarpsezonis, kurio metu stipriausios pasaulio komandos stiprina savo sudėtis naujajam sezonui. Lietuviai yra įsitvirtinę geriausių Europos komandų gretose – Žygimantas „Nukkye“ Chmieliauskas žaidžia už „Giants Gaming“, o „Vitality“ organizaciją atstovauja net du lietuviai – Tomas „Destrian“ Linikas ir Jokūbas „Cender“ Labutis. Pastarosios dvi komandos pateko į Europos ir Artimųjų Rytų (EMEA) lygos atkrintamųjų etapą. Tiesa, abejoms komandoms atkrintamosiose nepavyko patekti į geriausiųjų ketvertuką ir užsitikrinti kelialapį į pasaulio čempionatą „Masters“. Vis dėlto „Nukkye“ sugebėjo patekti į prestižiškiausią metų turnyrą „Valorant Champions 2023“, kurio prizinį fondą sudarė 2.25 mln. JAV dolerių.

Tuo tarpu „Team Heretics“ su 2 pergalėmis ir 7 pralaimėjimais reguliariajame sezone liko aštunti. Nepateisinus lūkesčių, organizacija nusprendė ieškoti naujų žaidėjų. Šiam sezonui prie komandos jungiasi trys nauji žaidėjai – turkai Mert „Wo0t“ Alkan ir Enes „Riens“ Ecirli bei lietuvis Ričardas „MiniBoo“ Lukaševičius.

VIDEO: Interviu su MiniBoo - Ką Reiškia Būti Valorant Pro?

Anksčiau D. Lukaševičius atstovavo „Case Esports“ komandą. Įdomu tai, kad šios organizacijos savininkas yra žymus brazilų futbolininkas Casemiro. Būdamas vos septyniolikos metų, jis jau sugebėjo tapti daugkartiniu Ispanijos lygos čempionu. Jam taip pat pavyko tapti naudingiausiu Ispanijos lygos žaidėju. Visgi su šia sudėtimi, „MiniBoo“ nepavyko prasibrauti į Europos ir Artimųjų Rytų čempionatą.

Su nauja sudėtimi, „Team Heretics“ debiutuos „Red Bull Home Ground: EMEA Qualifier“ turnyre.

Po pokyčių „Team Heretics“ sudėtis atrodo šitaip:

  • Ričardas „Boo“ Lukaševičius
  • Dominykas „MiniBoo“ Lukaševičius
  • Mert „Wo0t“ Alkan
  • Enes „RieNs“ Ecirli
  • Benjy „benjyfishy“ David Fish
  • Neil „neilzinho“ Finlay (Vyriausiasis treneris)
  • Brandon „weber“ Weber (Treneris)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento