Virgilas van Dijkas jungiasi prie esporto organizacijos

Žymus olandų ir „Liverpool“ futbolininkas Virgilas van Dijkas prisijungė prie britų esporto organizacijos „Tundra eSports“ kaip jos ambasadorius ir akcininkas.
Virgilas van Dijkas
Virgilas van Dijkas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Van Dijkas padės reklamuoti organizaciją bei teiks paramą jos esporto žaidėjų sąrašui. „Liverpulyje“ žaidžiantis gynėjas tampa antruoju „Tundros“ ambasadoriumi, prisijungia prie britų atlikėjo MC P Money, kuris bendradarbiavo su organizacija kurdamas muzikinį vaizdo klipą, pristatantį van Dijką.

Kaip teigiama pranešime, Van Dijkas sieks „toliau integruotis į žaidimų bendruomenę“, be to, rems ir plėtos „Tundra“ verslo tikslus. Van Dijkas tampa naujausiu futbolininku, įžengusiu į žaidimų ir esporto industrijas. Jis prisijungia prie tokių kaip žmonių kaip „Evertono“ žaidėjas Dele Alli, kuris 2020 m. lapkritį tapo pasauliniu „EXCEL ESPORTS“ ambasadoriumi. Be to, Harry Maguire'as ir Dominicas Calvertas-Lewinas yra Didžiosios Britanijos esporto organizacijos „SMPR“ ambasadoriai.

"Tundra eSports" nuotr./Virgilas van Dijkas Tundra eSports
"Tundra eSports" nuotr./Virgilas van Dijkas Tundra eSports

Šiuo metu „Tundra Esports“ turi komandas „Fortnite“, „FIFA“ ir „Dota 2“ esporto disciplinose. Tuo tarpu „Valorant“ disciplinoje už šią organizaciją žaidė lietuvis Vilius „krea6on“ Malinauskas. Visai neseniai organizacija suvienijo jėgas su kompiuterinių tinklu „SideQuest“, sudarydama susitarimą, leidžiantį naudoti visas „SideQuest“ patalpas kaip mokymo stovyklas.

Van Dijkas, naujasis „Tundra eSports“ ambasadorius ir akcininkas, apie savo naująjį vaidmenį teigė: „Labai džiaugiuosi galėdamas prisijungti prie Tundra eSports. Tundra eSports yra viena greičiausiai augančių esporto organizacijų pasaulyje ir juda labai įdomia kryptimi.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento