Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vyksta uždarosios kvalifikacijos į „GX EU Champions“ turnyrą – tarp dalyvių estai ir „fnatic“

Rugsėjo 5 d. prasidėjo atrankos į „GX EU Champions“ turnyrą, kuris vyks rugsėjo 15-17 d. „SteelSeries“ prekės ženklas tapo „GAM3RS_X“ agentūros organizuojamo turnyro partneris.
"GX EU Champions" kvalifikacinis turnyras
"GX EU Champions" kvalifikacinis turnyras / "SteelSeries" nuotr.

GX EU Champions yra kvalifikacijos turnyras, garantuojantis tiesioginį patekimą į BLAST „Premier Fall Showdown 2022“. Jis yra orientuotas į Lenkijos, Prancūzijos, Italijos, Didžiosios Britanijos bei Airijos taip pat ir DACH, Baltijos, Beniliukso ir Iberijos regionus. Komandos iš beveik visų Europos šalių galėjo užsiregistruoti į atvirą kvalifikaciją ir laimėti galimybę atstovauti savo šalis.

Baltijos regiono kvalifikacijoje į „GX EU Champions“ dalyvavo ir keletą Lietuvos komandų. Turnyro atkrintamosiose susitiko geriausios Lietuvos, Latvijos ir Estijos komandos. Pirmajame pusfinalyje estų „SC Esports“ nesunkiai įveikė Latvijos komandą „Wolsung“ ir pateko į turnyro finalą. Antrajame pusfinalyje vyko lietuviškas derbis tarp SD-Invicta ir KalbosEgzaminas komandų. Jame stipresni buvo „SD-Invicta“ žaidėjai. Finale pajėgiausia Lietuvos komanda nesugebėjo pasipriešinti estų „SC Esports“ ir buvo įveikti rezultatu 0:2.

Atviros kvalifikacijos partneris – kompiuterinės įrangos, skirtos tiek profesionaliems, tiek mėgėjams, gamintojas „SteelSeries“. Naujausias jų produktas yra „Arctis Nova Pro Wireless“ ausinės, kuriose aukščiausios kokybės garsas derinamas su galinga „SteelSeries Sonar“ programine įranga. Programa leidžia pritaikyti garsą – sustiprinti ir nutildyti atskirus žaidimo garsus, kad įgytumėte pranašumą prieš varžovus.

"SteelSeries" nuotr./"Arctis Nova Pro Wireless" ausinės
"SteelSeries" nuotr./"Arctis Nova Pro Wireless" ausinės

Be to, „BLAST Premier“ turnyro žiūrovams „SteelSeries“ paruošė patrauklų konkursą su daiktais, kurių vertė didesnė nei 5000 USD. Norėdami dalyvauti, užsiregistruokite steelseries.com/blast ir atsisiųskite SteelSeries GG programą.

„GX EU Champions“ turnyre dalyvaujančių komandų sąrašas: „TITANS“, „fnatic“, „Movistar Riders“, „SC e-Sports“, „ROYALS“, „Dynamo ECLOT“, „Sangal Esports“, „LDLC“, „Turow Zgorzelec“, „EKO Esports“

Kovas galite stebėti nuo šiandienos 17h EU_ReTr00, BeHopGG, Fragster.de „Twitch“ paskyrose

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas