Ingredientai
- Miltai 465 g blynams
- Kakava 15 g blynams
- Druska 1,5 arbat. š. blynams
- Cukrus 450 g 150 g blynams ir 300 g cukraus miltelių kremui
- Kiaušiniai 9 vnt. blynams
- Pienas 720 ml blynams
- Pasukos 360 ml blynams
- Vanilės ekstraktas 6 arbat. š. po 3 šaukštelius blynams ir kremui
- Sviestas 110 g kremui
- Alyvuogių aliejus 6 valg. š. blynams
- Tepamas sūris „Philadelphia“ 450 g kremui
Kaip gaminti
Iškepkite blynus:
1. Visus ingredientus išmaišykite kartu iki vientisos masės.
2. Blynus kepkite keptuvėje kuo plonesnius, turi išeiti itin ploni blynai!
Iš recepte nurodyto kiekio produktų iškepsite apie 30 blynų.
Paruoškite kremą:
1. Minkštą sviestą išsukite su „Philadelphia“ sūriu, cukraus milteliai, vanilės ekstraktu. Atšaldytą kremą tepkite plonu sluoksniu ant kiekvieno blyno ir dėkite juos vieną ant kito, kol išeis blynų tortas.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Užgavėnės, Vaikų šventė