Ingredientai
- Sviestas 60 g tirpinto
- Cukraus pudra 30 g
- Migdolų miltai 180 g
- Kiaušiniai 3 vnt. dideli
- Medus 80 g
- Abrikosai 8 vnt. nedideli
Kaip gaminti
1. Įkaitinkite orkaitę iki 175°C, o tartos kepimo formą išklokite kepimo popieriumi.
2. Inde sumaišykite migdolų miltus ir cukraus pudrą. Jeigu pudros neturite, kavamalėje ar su trintuvu sutrinkite cukrų. Supilkite tirpintą sviestą, medų ir įmuškite kiaušinius. Viską gerai išmaišykite.
3. Supilkite tešlą į kepimo skardą ir išdėliokite ant jos griežinėliais pjaustytus abrikosus.
4. Kepkite apie 40-50 minučių.
5. Kai pyragas atvės, išimkite jį iš kepimo skardos ir apibarstykite cukraus pudra.