Ingredientai
- Alyvuogių aliejus 4 valg. š.
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Druska 1 žiupsnelis
- Svogūnų laiškai 2 valg. š. smulkintų šviežių
- Krapai 1 valg. š. smulkintų šviežių
- Fermentinis sūris 100 g tarkuoto
- Kietasis sūris 50 g tarkuoto
- Sviestas 1 valg. š.
- Pomidorai 2 vnt.
- Aitrioji paprika 1 vnt. raudonoji
- Kiaušiniai 6 vnt.
Kaip gaminti
- Kiaušinius įmušame į dubenėlį, pilame šaukštą aliejaus ir šakute gerai išplakame.
- Smulkiai supjaustome aitriąją papriką ir pomidorus.
- Keptuvėje įkaitiname aliejų su sviestu, sudedame smulkintas daržoves, pasūdome ir kelias minutes vis pamaišydami ant nedidelės kaitros pakepame.
- Ant apkeptų daržovių supilame kiaušinių plakinį ir šiek tiek maišydami iškepame. Ant viršaus užbarstome tarkuotus sūrius ir pakepame dar – kol sūriai išsilydo.
- Omletą pagardiname smulkintais svogūnų laiškais, krapais ir šviežiai maltais pipirais.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Pusryčiams, Vakarienei