Ingredientai
- Agurkai 500 g ilgavaisio
- Svogūnų laiškai 50 g sauja
- Krapai 2 valg. š. susmulkintų
- Varškė 200 g arba balto sūrio
- Ridikėliai 6 vnt.
- Obuoliai 1 vnt.
- Druska 1 arbat. š. pagal skonį
- Pipirai 1 arbat. š. pagal skonį
Kaip gaminti
1. Agurką nulupkite ir supjaustykite 3–4 cm storio griežiniais. Juos išskobkite taip, kad liktų dugnas. Svogūnų laiškus nuplaukite, kelis palikite papuošimui, o kitus smulkiai supjaustykite. Obuolį ir kelis ridikėlius stambiai sutarkuokite. 2–3 ridikėlius supjaustykite griežinėliais – tiks „lizdeliams“ papuošti.
2. Daržoves sumaišykite su varške arba sutrintu sūriu ir prieskoniais. Įdarą sudėkite į agurkų „lizdelius“, ant viršaus išdėliokite ridikėlių griežinėlius ir apibarstykite svogūnų laiškais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita