Ingredientai
- Agurkai 2 vnt. ilgavaisiai
- Tepamas varškės kremas su žalumynais (2 indeliai) 400 g
- Lašiša 200 g
- Citrinos 1 vnt.
- Krapai 40 g
Kaip gaminti
1. Agurkus supjaustykite vienodais - maždaug 5 cm aukščio ritinėliais. Išskaptuokite jų vidų (bet ne kiaurai).
2. Į vidų prikimškite varškės kremo (jei norite pikantiškumo, į jį įdėkite prieskonių - baziliko, čiobrelio ar raudonėlio).
3. Lašišą supjaustykite juostelėmis, susukite „rožytes“, smeikite į kremą ir uždėkite gabalėlį citrinos bei krapų.
Skanaus!
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita