Ingredientai
- Agurotis: (griežinėliais supjaustytų) 3 puodelis
- Pomidorai 250 g puodelis nuluptų ir smulkiai supjaustytų
- Česnakai 4 skiltelės
- Imbieras 2 arbat. š. šviežiai tarkuotų
- Parmezano sūris 2 valg. š. tarkuoto
- Druska 1 arbat. š. 0,5
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Aliejus 1 valg. š.
Kaip gaminti
1. Kuo didesnėje keptuvėje įkaitinkite aliejų, trumpai pakepinkite sugrūstus česnakus, imbierus, tada sudėkite aguročių griežinėlius ir vartydammi kepkite, kol suminkštės.
2. Aguročių griežinėliams pradėjus darytis permatomiems, sudėkite pomidorus ir dar pakepkite.
3. Kai aguročių griežinėliai taps skaidrūs, pasūdykite, pagardinkite pipirais, apibarstykite sūriu ir nukelkite nuo ugnies.
Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“ |
Receptas iš knygos „100 receptų sergantiems diabetu “, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Diabetikams, Pietums
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita