Ingredientai
- Apelsinai 1 kg 1 - 2
- Aitrioji paprika 10 g 10 - 15
- Pipirai 20 vnt. SANTA MARIA kvapiųjų pipirų žirnelių
- Vanduo 100 ml
- Medus 100 g
Kaip gaminti
- Nulupkite pusę apelsinų ir juos supjaustykite.
- Iš likusių apelsinų išspauskite sultis, išimkite sėklas.
- Išvalykite sėklas iš aitriosios paprikos ir supjaustykite ją smulkiais gabaliukais.
- Užvirinkite apelsinų sultis, vandenį ir cukrų, suberkite kvapiuosius pipirus.
- Virkite tol, kol marinato kiekis sumažės per pusę.
- Dėkite pjaustytus apelsinų gabaliukus pakaitomis su smulkinta aitriąja paprika, o ant viršaus užpilkite marinatą.
„Santa Maria“ receptas.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Prieskoniai „Santa Maria“
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita