Ingredientai
- Pomidorai 500 g konservuotų
- Pupelės 250 g konservuotų, aštrių
- Pomidorų padažas 200 ml
- Svogūnai 1 vnt.
- Faršas 500 g jautienos arba kiaulienos
- Sultinys 1 st.
- Sūris 100 g
- Pipirai 1 vnt. čili
Kaip gaminti
- Faršą ir svogūną pakepinkite keptuvėje.
- Sudėkite pupeles, pomidorus ir troškinkite viską kartu, paskui supilkite pomidorų padažą.
- Viską troškinkite apie 10 minučių. Tada supilkite į puodą, supilkite sultinį, aitriąsias paprikas ir prieskonius, viską gerai sumaišykite.
- Dar viską pavirkite ant silpnos ugnies apie 10 minučių.
- Patiekiant galite užbarstyti sūrio. Skaniausia valgyti su česnakiniu skrebučiu.
Receptą atsiuntė Rita D.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Aštrus pojūtis“
- Noriu patiekalo: Sriubos, Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita