Ingredientai
- Svogūnai 1 vnt.
- Sūris 100 g brandintas puskietis
- Aitrioji paprika 4 vnt. čili
- Faršas 500 g
- Pomidorai 500 g
- Pupelės 400 g konservuotų
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Pipirai 1 žiupsnelis kvapiųjų
- Kakava 1 vnt. žiupsnelis
- Česnakai 1 skiltelės
Kaip gaminti
- Svogūnus supjaustykite kubeliais, apkepkite su faršu.
- Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu ir nulupkite odeles. Sudėkite juos į smulkintuvą.
- Taip pat dėkite česnakų, prieskonių, kakavos ir aitriųjų paprikų. Viską gerai susmulkinkite.
- Sukrėskite į puodą gautą masę, keptą faršą ir pupeles. Viską sumaišykite ir užvirus pavirkite dar 10 minučių.
- Pilkite į lėkštes ir užtarkuokite kietojo sūriu.
- Tiekite su formine duona.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Lina M.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Aštrus pojūtis“
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita