Ingredientai
- Baklažanai 1 kg
- Paprikos 3 vnt. (skirtingų spalvų)
- Aitrioji paprika 1 vnt. (žalia)
- Svogūnai 2 vnt.
- Pomidorai 600 g
- Pomidorų tyrė 60 g
- Bulvės 400 g
- Aliejus 120 ml
- Kalendros 1 sauja
- Petražolės 1 sauja
- Bazilikai 1 sauja
- Česnakai 4 skiltelės
- Druska 1 žiupsnelis
- Pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
Kaip gaminti:
- Pirmiausia pasiruoškite visas daržoves ir prieskonines žoleles.
- Nulupkite ir juostelėmis supjaustykite baklažaną. Tuomet stambiais kubeliais supjaustykite bulves, o paprikas ir svogūną – juostelėmis. Susmulkinkite petražoles ir baziliką.
- Pakepinkite baklažaną, papriką ir svogūną. Kepkite bulves atskiroje keptuvėje.
- Joms iškepus sumaišykite su keptomis daržovėmis. Sudėkite pomidorus, supilkite pomidorų tyrę, prieskonines žoleles, susmulkintą česnaką, viską gerai išmaišykite ir dar šiek tiek patroškinkite.