Ingredientai
- Miltai 1 st. 1,5 stiklinės kvietinių
- Kepimo milteliai 1 arbat. š. 1,5-2 šaukšteliai
- Cukrus 1 valg. š.
- Druska 1 arbat. š.
- Pienas 1 st. 1,25 stiklinės
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Aliejus 1 valg. š. kepimui
Kaip gaminti
1. Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų ir druską.
2. Įmuškite kiaušinį, supilkite pieną ir viską gerai išmaišykite. Tešla turi būti tiršta, bet kad kristų nuo šaukšto.
3. Tada į įkaitintą keptuvę pilkite lašelį aliejaus, kabinkite tešlą ir kepkite blynus. Labai skanu su klevų sirupu ar kitais mėgstamais pagardais. Skanaus!
Recepto autorė Tatjana Afanasjeva
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vakarienei
- Konkursai: Blynų konkursas
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Rengiu šventę: Užgavėnės
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Amerikiečių