Ingredientai
- Miltai 250 g
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Kefyras 150 ml
- Cukrus 50 g
- Kepimo milteliai 2 arbat. š.
- Aliejus 50 ml
- Druska 1 žiupsnelis
- Vanilinis cukrus 1 arbat. š.
Kaip gaminti
1. Sausus produktus sumaišykite viename inde, o šlapius kitame.
2. Tada i sausus po truputį pilkite šlapius produktus. Kepkite sausoje keptuveje ant silpnos ugnies. Patiekite su klevų sirupu. Skanaus :)
Recepto autorė Ugnė Aldakauskaitė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei
- Konkursai: Blynų konkursas
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Rengiu šventę: Užgavėnės
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Amerikiečių