Ingredientai
- Porai 2 vnt. tik kotai, be lapų
- Morkos 2 vnt.
- Salierų stiebai 2 vnt.
- Česnakai 2 skiltelės galite dėti ir 3
- Sviestas 50 g
- Miltai 3 valg. š.
- Laurų lapai 1 vnt.
- Pienas 2 puodelis
- Vištienos sultinys 2 puodelis
- Alus 1 l elio
- Vorčesterio padažas 1 arbat. š.
- Garstyčių sėklos 1 arbat. š.
- Druska 1 arbat. š.
- Šoninė 4 vnt. juostelės kiaulienos
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis arba pagal skonį
- Čederio sūris 400 g
Kaip gaminti
1. Porus, morkas ir salierus supjaustykite griežinėliais. Česnaką smulkiai supjaustykite. Puode ištirpdykite sviestą ir sudėkite daržoves. Pamaišydami patroškinkite apie 5 minutes, kol daržovės suminkštės.
2. Apibarstykite daržoves miltais ir maišydami patroškinkite apie tris minutes. Supilkite sultinį, pieną, elį ir pamaišydami užvirinkite. Sudėkite Vorčesterio padažą, garstyčias, druską ir pipirus.
3. Sūrį sutarkuokite ir sudėkite į sriubą. Pamaišykite, kol sūris ištirps, bet sriubos nebeužvirinkite.
4. Kiaulienos šoninę smulkiai supjaustykite ir apkepinkite keptuvėje. Spirgus sudėkite į sriubą.
5. Valgykite karštą.