Ingredientai
- Bulvės 1 g
- Sviestas 100 g tirpinto
- Druska 1 arbat. š.
- Česnako milteliai 1 arbat. š.
- Juodieji pipirai 1 arbat. š.
Kaip gaminti
1. Įkaitinkite kepsninę.
2. Bulves supjaustykite maždaug 1,5 cm griežinėliais bei trumpai apvirkite, geriausia – nuo 3 iki 6 minučių. Tuomet nukoškite vandenį, suberkite bulves į atskirą indą ir palikite atvėsti.
3. Atvėsusias bulves apšlakstykite sviestu bei prieskoniais ir dėkite ant grotelių. Kepkite apie penkias minutes iš abiejų pusių, kol apskrus ir įgaus auksinę spalvą.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis