Ingredientai
- Saldžiosios bulvės 2 vnt. didelės nuluptos ir kubeliais supjaustytos
- Alyvuogių aliejus 3 valg. š.
- Rudasis cukrus 2 arbat. š.
- Saldžiosios paprikos milteliai 1,5 arbat. š.
- Česnako milteliai 0,5 arbat. š.
- Aitrioji paprika 0,5 arbat. š.
- Kajeno pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Įkaitinkite kepsninę iki aukštos temperatūros.
2. Bulvių gabalėlius sudėkite į platų dubenį, apšlakstykite alyvuogių aliejumi bei pabarstykite visais prieskoniais. Išmaišykite, kad prieskoniai pasiskirstytų kuo tolygiau.
3. Saldžiąsias bulves dėkite ant kepimo grotelių ir vartydami kepkite apie 15 minučių, kol suminkštės ir apskrus.
4. Patiekite su vištienos patiekalu arba kaip atskirą užkandį.
Kategorijos
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis