Ingredientai
- Saldžiosios bulvės 5 vnt. didelės
- Sviestas 150 g tirpinto
- Medus 90 g skysto
- Kario prieskoniai 4 arbat. š.
Kaip gaminti
1. Įkaitinkite kepsninę.
2. Bulves nulupkite ir supjaustykite plonomis skiltelėmis.
3. Sviestą, medų ir kario prieskonius išmaišykite atskirame inde.
4. Vieną bulvių pusę ištepkite medaus, sviesto ir kario mišiniu.
5. Bulves dėkite ant grotelių taip, kad ištepta pusė būtų apačioje, bei kitą bulvių pusę pagardinkite norimais prieskoniais. Uždenkite kepsninę ir palikite kepti, retkarčiais apversdami, kad bulvės nesudegtų.
6. Kepkite apie 20 minučių, bet nepamirškite paragauti – tai geriausias būdas patikrinti, ar bulvės iškepusios.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Rengiu šventę: Vakarėlis