Ingredientai
- Kiauliena 4 vnt. griežinėlių kiaulienos nugarinės
- Žiediniai kopūstai 1 kg
- Cukinijos 1 vnt.
- MAGGI meksikietiško padažas:(pagal skonį) 1 žiupsnelis
- MAGGI aštrus kečupas:(pagal skonį) 1 žiupsnelis
- Aliejus 4 valg. š. 4 - 5 (pvz., vynuogių kauliukų)
- Petražolės 1 sauja
- Druska 2 žiupsnelis pagal skonį
- Pipirai 2 žiupsnelis pagal skonį
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š. kepimui
- Balzaminis actas 1 valg. š. marinatui
Kaip gaminti
- Mėsos griežinėlius įtrinkite aliejaus, balzaminio acto, druskos ir pipirų mišiniu ir palikite šaldytuve marinuotis 12 val.
- Daržoves nuplaukite, virtuviniu kombainu sutarkuokite, sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų, pagardinkite druska bei pipirais ir pamaišydami kepkite ant vidutinio karštumo ugnies maždaug 20 min.
- Mėsą kepkite ant žarijų arba keptuvėje su grotelėmis, kiekvieną pusę po maždaug 8 min.
Patiekalą pagardinkite MAGGI kečupu ar padažu bei petražolėmis.