Ingredientai
- Baklažanai 4 vnt.
- Aliejus 4 valg. š. 4 -6
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis grūstų
- Pipirai 1 žiupsnelis kajeno
- Rozmarinai 1 žiupsnelis saujelė
- Pomidorų padažas 4 valg. š. MAGGI kečupo aštriems kepsniams
- Jogurtas 4 valg. š. natūralaus
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
Kaip gaminti
- Baklažanus nuplaukite ir perpjaukite pusiau ir peiliu padarykite įpjovas minkštime.
- Dubenėlyje išmaišykite aliejų, juoduosius ir kajeno pipirus, druską, pusę susmulkinto rozmarino. Šiuo mišiniu įtrinkite baklažanų minkštimą ir palikite pasimarinuoti 30 min.
- Tada kepkite ant vidutiniškai įkaitintų grotelių, pjūvio puse į groteles. Iškeptus baklažanus pagardinkite likusiomis žolelėmis ir kečupo bei jogurto pagardu.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita