Ingredientai
- Bulvės 1500 g naujo derliaus
- Majonezas 100 g
- Pomidorų padažas 100 g MAGGI klasikinio arba aštraus kečupo
- Aliejus 2 valg. š. kepimui
- Svogūnų laiškai 1 sauja
- Čiobreliai 1 žiupsnelis šviežių
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Pipirai 1 žiupsnelis pagal skonį
Kaip gaminti
- Bulves nuplaukite ir sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite maždaug 8 min. Tada nusunkite.
- Kai atvės, perpjaukite pusiau, sudėkite į dubenį, užpilkite aliejų, užberkite druskos, pipirų ir išmaišykite.
- Kepkite ant įkaitintų grotelių, kol gražiai apskrus.
- Tada ragaukite su majonezo ir kečupo padažu, žalumynais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita