Ingredientai
- Tofu sūris (pakelis) 350 g
- Paprikos 1 vnt. raudonosios paprikos ankštis
- Svogūnų laiškai 20 g pluoštelis
- Citrinos 1 vnt. 4 šaukštai šviežiai spaustų sulčių marinatui
- Sojų padažas 1 valg. š. marinatui
- Alyvų aliejus (marinatui) 1 valg. š.
- Česnakai 1 skiltelės sugrūsta skiltelė marinatui
- Prieskoniniai žalumynai 1 valg. š. susmulkintų marinatui
- Juodieji pipirai 1 arbat. š. žiupsnelis maltų marinatui
Kaip gaminti
1. Paruoškite marinatą: visus jam skirtus produktus sumaišykite.
2. Tofu sūrį išimkite iš pakuotės ir nesmulkintą užpilkite marinatu. Uždenkite ir palikite 1-2 val. Marinuotą sūrį supjaustykite stambokais kubeliais.
3. Papriką, išėmę sėklas, supjaustykite kubeliais, svogūnų laiškus - 4-5 cm ilgio gabaliukais ir pramaišiui su tofu kubeliais suverkite ant medinių iešmelių.
4. Vėrinukus vartydami ir apšlakstydami marinatu kepkite 5-8 min.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita