Ingredientai
- Antis 250 g krūtinėlės filė
- Aitrioji paprika 1 arbat. š. SANTA MARIA CHIPOTLE
- Kukurūzų traškučiai: (SANTA MARIA NACHO) 25 vnt.
- Ožkų pieno sūris 60 g trupinto
- Bazilikai 5 g šviežių
- Pipirai 1 žiupsnelis SANTA MARIA TELLICHERRY pipirų iš malūnėlio
- Vyšnios 100 g be kauliukų – čatniui
- Cukrus 50 g geriau cukrus su pektinu, bet galite pabandyti ir rudąjį cukrų – čatniui
- Dribsniai 10 g 1 arbat. š. – SANTA MARIA RED HOT aitriųjų paprikų dribsnių – čatniui
- Raudonasis svogūnas 15 g pjaustyto – čatniui
- Česnakai 1 skiltelės čatniui
- Balzaminis actas 1 valg. š. čatniui
- Druska 1 žiupsnelis SANTA MARIA akmens druskos iš malūnėlio – čatniui
Kaip gaminti
- Įpjaukite antienos odelę rombais, apibarstykite aitriosiomis paprikomis ir palaukite, kad skonis būtų geresnis.
- Apskrudinkite iš abiejų pusių ir apie 8 min. kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje.
- Ištraukę apie 5 min. palaukite, tada supjaustykite griežinėliais.
- Sumaišykite visus čatnio produktus, kad masė būtų vientisa ir puri. Iš keptuvės nuliekite riebalų perteklių ir supilkite į keptuvę vyšnių čatnį.
- Pavirinkite 5–10 min., kol čatnis sutirštės.
- Apie 5 min. skrudinkite kukurūzų traškučius iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.
- Prieš patiekdami, ant traškučių sudėkite antienos filė, čatnį ir sūrį.
- Papuoškite bazilikų lapais ir juodaisiais pipirais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Prieskoniai „Santa Maria“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita