Ingredientai
- Avižiniai dribsniai 200 g stambių
- Grikiai 0,3 st. neskrudintų
- Riešutai 0,5 st. įvairių
- Džiovintos spanguolės 1 sauja
- Kokosų drožlės 2 valg. š.
- Apelsinai 1 vnt. išspaustos sultys
- Kokosų aliejus 3 valg. š.
- Medus 3 valg. š.
Kaip gaminti
1. Visus sausus produktus sumaišome, išspaudžiame apelsino sultis ir jas taip pat supilame bei išmaišome.
2. Kokosų aliejų ištirpiname ir sumaišome su medumi. Gautą mišinį įpilame į sausus produktus su apelsinų sultimis. Išmaišome ir gražiai paskirstome kepimo skardoje.
3. Kepame iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. kartais pamaišydami mentele, kad granola vienodai apskrustų.
Rezultatas – auksinė granola, kuri pasiruošusi pagardinti jūsų pusryčius ar desertus. Skanaus!
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pusryčiams, Vaikams, Vegetarams