Ingredientai
- Sultys 1 l šviežiai spaustų apelsinų
- Vanduo 500 ml
- Rudasis cukrus 150 g
- Agaras: 15 g
- Apelsinai 1 vnt. 1 riekelė
Kaip gaminti
- Puode užvirinkite vandenį, suberkite cukrų ir viską gerai išmaišykite.
- Kai cukrus ištirps, į puodą iš lėto supilkite agarą.
- Kai skystis sutirštės, puodą nuimkite nuo viryklės ir į praaušusią masę supilkite apelsinų sultis.
- Į pasirinktą formą supilkite želę, ataušinkite kambaryje ir pastatykite į šaldytuvą, kad sustingtų.
- Norint išversti želę iš indo, jo šildyti nereikia.
- Tiesiog pirštais atkabinkite deserto kraštus, indą apverskite ir švelniai krestelėkite.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita