Ingredientai
- Apelsinai 8 vnt.
- Citrinos 4 vnt.
- Cukrus 1 žiupsnelis pagal skonį
- Vanduo 1500 ml natūralaus arba gazuoto
Kaip gaminti
- Nulupkite apelsinus ir citrinas, sudėkite viską į virtuvės kombainą ir sutrinkite iki vientisos masės. Pagal skonį įberkite cukraus.
- Gautą masę praskieskite vandeniu. Skonio intensyvumą galite reguliuoti papildomai pridėdamos apelsinų ir citrinų sulčių ar cukraus. Labiausiai tiks rudasis cukrus.
- Papuoškite apelino ar citrinos griežinėliais, pagardinkite ledukais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Noriu patiekalo: Gėrimai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita