Ingredientai
- Apelsinai 6 vnt. šviežios sultys
- Stipri juodoji arbata 750 ml
- Rudasis cukrus 150 g
- Rudasis romas 200 ml
- Cinamonų lazdelė 2 vnt.
Kaip gaminti
1. Į prikaistuvį supilkite apelsinų sultis, suberkite cukrų, sumeskite cinamonų lazdeles. Maišydama kaitinkite ant silpnos ugnies, kol cukrus ištirps (neužvirinkite!).
2. Supilkite juodąją arbatą, romą ir dar šiek tiek pakaitinkite (neužvirkite!). Cinamonų lazdeles išgriebkite.
3. Tiekdama į kiekvieną puodelį su punšu įmeskite po skiltelę apelsino.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Noriu patiekalo: Gėrimai
- Rengiu šventę: Kalėdos, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita