Ingredientai
- Apelsinai 1 vnt. žievelė - pagardui
- Cinamonas 0,5 arbat. š. pagardui
- Kardamonas 1 arbat. š. pagardui
- Imbieras 0,5 arbat. š. malto - pagardui
- Migdolai 250 g plikytų
- Cukrus 250 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
- Vanduo 0,75 ml
Kaip gaminti
- Į prikaistuvį suberkite migdolus, tarkuotą apelsino žievelę, granuliuotą cukrų ir prieskonius, supilkite vandenį. Padidinkite viryklės kaitrumą ir laukite, kol užvirs vanduo ir mišinys ims burbuliuoti. Dažnai maišykite.
- Sumažinkite kaitrumą ir laukite, kol vanduo visiškai išgaruos, o cukrus kristalizuosis.
- Cukrus turi aptirpti – sulipti gabalais aplink riešutus.
- Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus ir atskirkite vieną nuo kito šakute.
Receptas „DANSUKKER“
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Cukrus „Dan Sukker“
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita